Relatietherapie Otto en Nicole


Na het krijgen van een kindje raakte onze relatie in de knel. Op meerdere fronten konden mijn partner en ik elkaar niet meer vinden. Doordat we bij Henk terecht kwamen leerden we weer naar elkaar te luisteren en vooral te horen wat de ander voelde en bedoelde. Hierdoor is er weer meer begrip voor elkaar en ruimte voor liefde en warmte. Henk is iemand die goed kan verwoorden wat je in het heetst van de strijd zelf niet meer hoort van elkaar. Hij legt de vinger, met gemak, op de zere plek. Door herhaling hebben wij geleerd "onze gezamenlijke vijand" tijdens of voor een ruzie te herkennen waardoor een meningsverschil niet automatisch hoeft uit te lopen op een gevecht. Het gaat echt bij ons de goede kant op. We kunnen elkaar echt beter begrijpen en proberen elkaar te snappen al is dat soms moeilijk. Henk bedankt voor alles. (Otto en Nicole)