Individuele therapie Marlie


Jonglerend door het leven gaan is wat Henk Levels je wil leren. Dit kan hij je ook leren omdat hij je in verschillende stadia van de therapie en op verschillende momenten met alle persoonlijkheden in jezelf laat kennismaken. Het allermooiste is dat Henk je leert dirigent te worden van je innerlijke orkest. Dit klinkt misschien hoogdravend maar als je bij Henk Levels personal coaching volgt, of ondersteunende gesprekken hebt, dan zul je vanzelf merken dat hij naar boven haalt wie de belangrijkste is van al je persoonlijkheden, jijzelf, wat jij wil, hoe je het wil en hoe je vanaf dat moment in het leven wil staan. Door met Henk ondersteunende gesprekken te hebben gehad ben ik nu op een punt in mijn leven aangekomen dat ik daadwerkelijk durf te zien en te ervaren wie Marlie is. Mede dankzij Henk is dit proces in gang gezet en kan ik nu beter functioneren. (Marlie)