Individuele therapie Jill


Ik heb Henk gevonden op internet en ben zo blij dat ik eindelijk de stap durde te zetten een afspraak te maken. Ik zat ontichelijk met me zelf in de knoop en kon voor mijn gevoel niet meer normaal functioneren, in mijn werk, in de relatie en als moeder. Ik liep in alles tegen mezelf aan.
Na een aantal afspraken, ben ik vooral veel wijzer geworden en heeft Henk me geleerd op een geheel andere manier te kunnen voelen en denken en ook nog handelen.
Ik was vooral bang voor veel verdriet wat heel oud is en ik niet naar buiten wilde laten komen. Nu is dat verdriet niet weg of het gevoel, maar ik heb het een plek weten te geven en ik heb geleerd dat er verschillende manieren zijn om met rot gevoel, verdriet en pijn om te gaan. Huilend ging ik in de auto naar Henk en Lachend en zingend uiteindelijk (na 5 keer) terug naar huis. Dat voelde ernorm goed. Ik heb vooral geleerd dicht bij jezelf te blijven en naar jezelf te durven kijken/luisteren. (Jill)