Individuele therapie Carla


Door plotselinge gebeurtenissen en zeer grote veranderingen die in mijn leven plaatsvonden, raakte ik mijzelf volledig kwijt. Kreeg huilbuien en begreep niets meer van mensen om mij heen en mijzelf. Na veel piekeren en nadenken hoe verder kwam ik via internet in contact met Henk Levels. Ik vond de website er erg goed uitzien en maakte een afspraak. Nou had ik dit maar eerder gedaan in plaats van een aantal jaren ploeteren en steeds onzekerder worden. Het eerste gesprek gaf al gelijk een goed en betrouwbaar gevoel, het praten ging mij dus ook goed af. Onze sessies startten en steeds leerde ik er weer wat bij. Het werd mij duidelijk hoe belangrijk het is om zelf de regie in handen te hebben en houden. Gaandeweg kreeg ik er steeds meer vertrouwen in dat het goed zou komen en ik voelde mij steeds zekerder worden. Henk is een hele goede luisteraar, schat de dingen goed in en weet de juiste tools aan te reiken. Zou dan ook tegen iedereen willen zeggen, zit je in de knoop en kom je er zelf niet meer uit ga niet een aantal jaren zitten ploeteren. Ik heb onze sessies als zeer prettig ervaren, veel inzichten gekregen en vooral veel geleerd. Beste Henk mijn dank hiervoor! (Carla)